11 juni 2019: BIN Aaigem is actief. Word lid! Schrijf nu in!

Het is zover! BIN Aaigem is volledig operationeel.
Dat wil zeggen dat we vanaf nu in verbinding staan met de politiezone Erpe-Mere/Lede en ze in geval van verdachte situaties onze BIN op de hoogte zullen stellen.

Van zodra er verdachte situaties zijn, waar er een meerwaarde is dat de inwoners op de hoogte zijn, dan zullen zij een bericht sturen. Dit bericht wordt vervolgens doorgestuurd naar alle ingeschreven leden!

Op die manier kunnen bewoners van Aaigem een extra oogje in het zeil houden. Indien ze iets verdacht opmerken kunnen ze vervolgens de 101 verwittigen. Als tweede BIN-netwerk binnen Erpe-Mere (na BIN Bamburst) zijn we dan ook blij dat we deze extra controle aan de inwoners kunnen aanbieden. Zoals eerder al aangegeven ligt de focus enkel op Aaigem, dat wil dus zeggen dat mensen buiten Aaigem geen meldingen kunnen ontvangen van dit BIN platform. Verdachte situaties die zich buiten deze gemeentes voordoen zullen (voorlopig) ook nog niet gemeld worden. 

FB IMG 1566306797889FB IMG 1566306780791

Horen, zien, melden!

horenzienmelden

Iets verdacht gezien? Bel onmiddellijk 101!

erpe mere logoDit BIN-netwerk is mede mogelijk gemaakt dankzij het gemeentebestuur van Erpe-Mere

Aantal inschrijvingen

300 personen hebben zich geregistreerd bij BIN-Aaigem. Registreren kan eenvoudig en gratis op deze website bij "INSCHRIJVEN!" (zie menubalk bovenaan)

 

facebook logo

© 2019 BIN Aaigem. All Rights Reserved. Designed By Creativision